Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Καταγγελία για την εισβολή Γεωργιάδη με συνοδεία ΜΑΤ στο Αττικό Νοσοκομείο



ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Καταγγελία για την εισβολή Γεωργιάδη με συνοδεία ΜΑΤ στο "Αττικό"
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την πρωτοφανή αστυνομική βία σε νοσοκομειακό χώρο, με την οποία "συνοδεύτηκε" η επίσκεψη του υπουργού διάλυσης της δημόσιας υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο αδίσταχτος "υπουργός" που τοποθετήθηκε από την τρόικα να κλείσει νοσοκομεία, να πουλήσει τον ΕΟΠΠΥ και να απολύσει χιλιάδες υγειονομικούς, ο γελοίος υμνητής της χούντας, αντιμετώπισε την διαμαρτυρία των εργαζόμενων στο νοσοκομείο και των φορέων της Δυτικής Αθήνας, για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας ενάντια στην καταστροφική πολιτική του, με τον μόνο τρόπο που ξέρει. Την ωμή βία των ΜΑΤ! Οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς του Νοσοκομείου έγιναν μάρτυρες διμοιριών των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση να κλωτσάνε και να δέρνουν το προσωπικό, να γυρνάνε στους χώρους του νοσοκομείου, να τον πηγαίνουν συνοδεία στο αμφιθέατρο για να μιλήσει στους διευθυντές. Όύτε μπροστά στο άσυλο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ούτε μπροστά στους ασθενείς διστάζει η κυβέρνησης να δείξει την κατασταλτική της μανία.  

Η πάλη του λαού κλιμακώνεται και θα κλιμακώνεται καθημερινά. Για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, ης δημόσιας υγείας και της δημόσια παιδείας που έχει βαλθεί να κατεδαφίσει η κυβερνητική συμμορία! Για να ανατραπεί η κυβέρνηση και η πολιτική της, να απαλλαγούμε από την τρόικα και τα μνημόνια, για έναν άλλο δρόμο στην ελληνική κοινωνία, χωρίς χρέος, ευρώ, ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου